decembrie 28, 2020

Crama Dealul Dorului din Silagiu a lansat în această toamnă magazinul online și livrează acasă vinul pentru mesele de sărbători. Accesează www.cramadealuldorului.ro plasează o comandă, iar curierii noștri livrează gratuit orice comandă mai mare de 79 de lei, în Timișoara, Buziaș, Dumbrăvița, Giroc, Ghiroda și Giarmata. Pentru a beneficia de transportul gratuit, trebuie ca la finalizarea comenzii să folosiți codul de reducere TMGRATUIT.

Pentru restul țării, oferim transport gratuit pentru orice comandă mai mare de 200 de lei.

FOARTE IMPORTANT: Toate vinurile din magazinul online beneficiază de o reducere de 10% până în 31 decembrie.

Idei de vinuri pentru masa de Revelion

Pentru masa de Revelion vă recomandăm un Burgund Maredin gama Zodiac. Este un vin roşu cărămiziu, nu foarte intens, cu nuanţe rubinii. Vinul prezintă note tipice de cireşe sălbatice, vişine dulci, foarte fructat şi elegant. Echilibrat de aciditate şi alcool. Recomandat a se servi la 14-16 grade C, asociat cu preparate din carne roșie nu foarte condimentate.

Pentru gusturile fine, recomandăm vinurile din gama MAESTOSO. Acestea sunt vinurile premium ale Cramei Dealul Dorului, destinate pentru consumul în HoReCa, dar disponibile și în magazinul online.

Maestoso Merlot Barrique 2014este un vin nefiltrat, limpede, cu o culoare rosu-rubiniu intens. Arome elegante şi fructate, care se deschid prin aerare în note de vişine, prune şi ciocolată. Corpolent, este extrem de plăcut la gust datorită notelor intense de vişine, prune şi mure, acompaniate de puţină vanilie şi fum, dobândite prin maturarea în barrique. Postgust lung şi echilibrat, menţinut de o aciditate remarcabilă. Poate fi asociat cu carne de porc, vânat, vită sau brânzeturi.

Premii și mențiuni obținute de Maestoso Merlot Barrique 2014:

Medalie AUR – VINVEST Timisoara 2016
Medalie AUR – International Wine Contest Bucharest 2017
Medalie AUR – International Wine Contest Vrset (Serbia) 2019
Medalie AUR – International Wine Contest Bucharest 2019
Medalie ARGINT –  Lyon International Competition 2020

Pe de altă parte, Crama Dealul Dorului are la vânzare mai multe pachete ce conțin trei sticle. O recomandare pentru această perioadă este pachetul Zodiac, care conține trei sticle din această gamă, la prețul de 99 de lei:

1x ZODIAC Muscat Ottonel 2018 Demisec
1x ZODIAC Burgund Mare 2016 Sec
1x ZODIAC Rose 2017 Demisec

CITEȘTE ȘI: Ce faci atunci când uiți să treci vinul pe lista de cumpărături? Crama Dealul Dorului din Silagiu ți-l livrează acasă