Modalitati de Plata


Aveti posibilitatea sa achitati sub doua variante:

1. Plata Ramburs la Curier 


Plata se face in sistem ramburs (numerar la curier). Modalitatea aceasta de plata presupune achitarea comenzii in momentul livrarii coletului iar eliberarea chitantei se face la fata locului de catre firma de curierat cu care noi colaboram.


 

2. Online cu card bancar prin Netopia (Mobilpay) -  (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!