Politica de Retur

Politica de Retur 


Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, cumparatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice de la data intrari in posesie fizica a bunurilor drept de retragere din contract. In cele mai multe din cazuri acesta insemnand dreptul de retur al produselor cumparate.


Prin urmare, e normal daca nu esti multumit/a cu achizitia facuta, sa poti returna produsele. Iar noi la Crama  Dealul Dorului  intelegem acest lucru.


De aceea oferim posibilitatea de a returna produsele achizitionate, in termen de   14 zile  calendaristice de la cumparare.


Click →    AICI  pentru a completa formularul de retur.


Procesul returului:

 1. Odata completat Formularul de Retur noi vom lua legatura cu dvs. prin telefon sau email sa stabilim data la care veti fi disponibila sa intalniti curierul pentru a returna produsele. Noi vom trimite un curier in data mentionata de dvs. pentru a ridica coletul.
 2. Aveti obligatia de a inpachetati bine produsele, pentru a nu fi deteriorate in timpul transportului.
 3. Odata stabilita data la care doriti sa plasati returul si aveti produsele inpachetate corespunzator, curierul va va contacta in ziua respectiva pentru colectare.
 4. Dupa ce produsul ajunge la noi (daca returul indeplineste toate conditiile de mai jos) va vom rambursa banii in cont in maxim 14 zile lucratoare sau va vom trimite un alt produs, in concordanta cu mentiunea dvs. in Formularul de Retur sau la solicitarea returului prin alte cai de comunicare.


I Modalități de compensare a returului:

1. Prin optiunea de a va rambursa banii contra valoarea produselor. 

sau
 1. Schimb cu un alt produs de pe site-ul nostru www.cramadealuldorului.ro  - Cum?

 • Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, dvs. va trebui sa achitati curierului diferenta de pret la primirea noului colet ori în avans, prin transfer bancar in contul nostru.

 • Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in contul bancar furnizat de dvs. Prin urmare va rugam sa completati formularul nostru de retur cu toate datele necesare inclusiv - Codul IBAN de 24 de caractere si Numele întreg al titularului cardului.

Odată cu solicitarea de returnare vă rugăm să specificați și modalitatea de compensare preferata in formularul de retur sau email, “Schimb cu un alt produs” sau “Ramnursarea banilor”.  

Daca ati optat pentru optiunea de  “Schimb cu un alt produs”  si va datoram diferenta de bani sau ati optat pentru  “Rambursarea banilor”   noi va vom vira diferenta in contul bancar sau vom rambursa banii in termen de maxim 7 zile lucratoare de la data primirii si confirmari returului.


II. Costuri cu Returul

SC DEALUL DORULUI SRL va achita taxele privind returul produselor in urmatoarele cazuri:

1. Produsul primit nu corespunde cu cel din comanda
2. Produsul livrat este deteriorat din fabrica (neconform)
- in cazul in care clientul doreste sa faceta un retur din alte motive, costurile cu taxele de transport ale returului vor fi suportate de catre acesta.


OBSERVATIE Returul nu se trimite cu ramburs! Suma datorata clientului, se va rambursa in cont după verificarea si aprobarea produselor returnate conform Politicii De Retur.


III.   Produse eligibile returnării:


IMPORTANT:  Toate produsele pot fi returnate timp de 14 zile in urmatoarele conditii:

 • Starea produselor trebuie sa fie la fel ca la primire  (sa nu fie desfacute sau desigilate) .
 • Produsul trebuie trimis impreuna cu toate etichetele si accesoriile intacte. 
 • Nu vom accepta produsele ce au eticheta originala lipita cu benzi adezive.
 • Nu vom accepta produsele ce nu sunt inpachetate corespunzator, si au fost degradate pe perioada transportului.

In caz contrar, ne rezervam dreptul de a refuza returul ori de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la starea initiala de vandabilitate.IV. Livrare eronată / Produs necorespunzator?

In cazul unei livrari care nu corespunde cu comanda initiala, te rugam sa ne scrii pe adresa de email vanzari-online@dealuldorului.ro  ori sa ne dai un telefon la 0749278371 pentru a remedia problema simplu si rapid. Costurile returului in acest caz, vor fi suportate de noi.

V.  Alte informații privind politica de retur
 1. Cel mai simplu mod de a opta pentru returnarea produselor este prin Formularul de Retur, insa acesta nu este obligatoriu. Puteti formula o cerere de retur prin email sau prin telefon ori alta cale de comunicare neechivoca oferind toate datele necesare procesarii returului.
 2. Orice schimb de produs se poate face numai in limita stocului disponibil.
 3. SC DEALUL DORULUI SRL va trimite produsul  solicitat la schimb cu alt produs numai atunci dupa ce dvs. (cumparatorul), ati returnat deja produsul achizitionat initial de pe site-ul nostru. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in maxim 14 de zile de la cumparare.
 4. Conform Termenilor si Conditiilor noastre, daca returnati unul sau mai multe produse achizitionate in totalitate sau partial cu un cupon de reducere si optati pentru modalitatea de compensatie “Rambursare contravaloare produs”, valoarea cuponului de reducere nu va fi rambursata.
 5. In cazul in care cumparatorul solicita un retur cu optiunea “Rambursarea banilor contra valoarea produselor” - contra valoarea produselor va fi rambursata intr-un cont bancar pus la dispozitie de cumparator. Nu vom returna bani cash sau prin alte mijloace, decat prin metoda mai sus mentionata la acest punct (7.).
 6. Plasand o comanda pe siteul www.cramadealuldorului.ro  sunteti de acord cu  Politica de Retur cat si politica de Termenii si Conditii.

_______________

Telefon: 0749278371
Email: vanzari-online@dealuldorului.ro